Saturday, September 30, 2023
LOGIN PW

Sailons.Com

A Sailing Resource for the Sailing Community

Unclaimed Listing - LOGIN or CREATE ACCOUNT to claim this listing

Trajina D.o.o.

Rating (unrated)

03 December 2020
rodaja, servis i ugradnja nautičke opreme

Obratite nam se s povjerenjem, uštedite i vrijeme i novac.

Kaline 14 Podstrana HR 21312 Croatia
(859) 882-1040


info@yachts.hr
http://trajina.hr/

Listing Since 03 December 2020

Service Features

Carpentry
Engine Repair
Fiberglass Repair
Haul/Launch
Marine Electronics
Marine Supply Store
Paint Shop
Parts
Rigging
Welding

AVAILABLE NOT AVAILABLE

Reviews


There are no current reviews for this listing. If you know about this listing, please leave us a review!

Please LOGIN to leave a review of this listing

Email Trajina D.o.o. a comment

Trajina d.o.o. - prodaja, servis i ugradnja nautičke opreme
Potražite u našem web shopu nautičku opremu po najpovoljnijim cijenama na tržištu, te opremite vaše plovilo sa svime što vam treba na jednom mjestu. Obratite nam se s povjerenjem, uštedite i vrijeme i novac.

O nama | Trajina.hr - prodaja, servis i ugradnja nautičke opreme
Mi u Trajini d.o.o. putem našeg internet portala i web shop-a želimo svojim kupcima pružiti širok izbor nautičke robe i usluga renomiranih svjetskih i domaćih brandova po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Djelatnost kojom se bavimo je web prodaja nautičke opreme i ugradnja te iste opreme u plovila.

Takoder pružamo razne usluge koje mogu zatrebati vašem plovilu (servis, dokovanje, priprema plovila za sezonu plovljenja, izrada tendi za plovila, tapiciranje plovila...), te posredujemo pri prodaji novih i rabljenih plovila. U našem web shopu možete pronaći robu od najrenomiranijih svjetskih tvrtki po najpovoljnijim cijenama (Exide, Varta, Osculati, Vetus, Nautica F4, Lofrans , Masterwinch, Besenzoni, Mase Generators, Eliche Radice, Climma, Techimpex, Whale, Envirude i Johnson, Lewmar, Bennett ...).

Svoje znanje i višegodišnje iskustvo rada u nautici (charter, base manager, brodogradnja, refit plovila) koristeći modernu tehnologiju u poslovanju kakvu pruža internet, želimo postići maksimalnu uštedu novaca i vremena pri kupnji nautičke robe i usluga u odnosu na klasični i skuplji vid kupovine u klasičnim trgovinama.

Misija

Naša misija je pružiti svakom vlasniku plovila najbolje proizvode i usluge po najpovoljnijim cijenama, te kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupnje uštediti kupcu i vrijeme i novac.

Vizija

Biti prepoznat od strane kupaca kao najbolji nautički web shop u regiji koji će biti standard i mjerilo kvalitete i izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja.

Vrijednosti

Uslužnost, povjerenje, izvrsnost, kvaliteta, brzina, razumijevanje potreba kupaca i savjetovanje istih, transparentnost u svakom segmentu poslovanja.

Slogan

Obratite nam se s povjerenjem, uštedite i vrijeme i novac


(C)2022 Sailons.Com - A Sailing Resource for the Sailing Community